dc36x36.png Välkommen till Dalsland Center

sven

Dalsland Center

Sommarmusik i Dalsland Center

Välkommen till en härlig konsertsommar i Håverud!

Sommarmusik i Dalsland Center, en kär tradition, är nu tillbaka och konserter kan avnjutas flera dagar per vecka från 26 juni till 14 augusti.  Som vanligt är programmet varierat med vitt skiftande artister och repertoarer. Jazz, visor, folkmusik, rockcovers och storband – här finns mycket att upptäcka för den som gillar musik.  

Konserterna äger rum tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar. Alla konserter startar klockan 16.00 och varar 45-50 minuter. Artisten/gruppen står som arrangör, men Dalsland Center ställer kostnadsfritt lokal och befintlig ljudanläggning till förfogande. Biljetter säljs i direkt anslutning till konserten och artisten/gruppen ansvarar för detta. Biljetterna kostar  80 kr för vuxna och 40 kr för barn/ungdom tom 19 år om inget annat uppges.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE PROGRAMMET OCH ARTISTERNA

 

Konstmusikfestival - Kontinent Dalsland

En större konstmusikfestival ”Kontinent Dalsland” kommer att hållas 13-17 juli och konserter kommer att ges i Upperud, Åmål, Fengersfors och Håverud. Några av Sveriges och Europas främsta artister, tonsättare och klangkonstnärer möts i ett forum där framtidens kreativitet närs och sprids till en bred publik. Musiken framförs av egensinniga artister från jazz, opera, avantgarde, folkmusik, klassisk musik och lokala musikkårer, vilka förenas i årets tema: InterNationalromantik.  Läs mer om festivalen här!

Öppettider 2023
Turistinformation/utställningar/musik med mera

Aktuellt program hittar du här

 

Kontaktuppgifter

Dalsland Center
Kanalvägen 4
464 72  Håverud
+46 (0)530 18990, 18992
tourism@mellerud.se

Dalsland Center på Facebook

Karta över Skålleruds socken (pdf)